BG
BG EN

Водка Koskenkorva 1.0L 40%/ВОДКА КОСЕНКОРВА

За производството на тази класическа водка се използват само най-добрите природни продукти от село Коскенкорва. Добрият местен ечемик, чистата местна изворна вода и непрекъснатият процес на дестилация водят до една от най-гладките и чисти водки в света. Не съдържа ГМО и глутен, и също така е изцяло веган.

Дестилерията на Коскенкорва притежава едни от най-модернистичните дестилационни процеси в света. Компанията е наградена за "Зелена" през 2018 г. заради високия си процент на рециклиране и повторно използване на продуктите - 99.9%.

30,60 лв. 25,69 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Водка Koskenkorva 1.0L 40%/ВОДКА КОСЕНКОРВА
Подробно описание
Подробно описание

ДЕСТИЛЕРИЯ
Водка Коскенкорва се произвежда в предградието на Илмайоки в едноименното село от Алтия Груп - компания, която представлява много международно познати марки по целия свят. Името на дестилерията означава "място в близост до бързей" и е една от малкото, взели наименованието на мястото, където се намират. Имението, където се произвежда водката, е едно от най-старите там  и в момента второ поколение се грижи за семейния бизнес. В селото Коскенкорва устойчивото развитие е начин на живот. 

Подобни продукти