BG
BG EN

DIMPLE GOLDEN SELECTION/ ДЪМПЪЛ ГОЛДЪН СЕЛЕКШЪН 700 МЛ.

Уиски Dimple Golden selection е шотландско уиски. Началните представители от колекцията на Dimple се отличават с това, че винаги надвишават очакванията за качество, предвид своята цена. Вниманието към детайла личи още с бутилките, които визуално представляват приятен поздрав преди запознанството с бленда.

Dimple Gold Selection е отличаващ се с конкретика на своя характер шотландски бленд. Малцът предлага чудесно съчетание от ванилия и сушени плодове, балансирани с дъх на кутия висококачествени пури. Очаква ви една истински мека и богата уиски личност, при това на невероятна цена.

Аромат: Приятно флорален и изпълнен с пикантна сладост на тофи. Фонът се определя от деликатни цитрусови мотиви.

Вкус: Силен още от първата глътка и приятно омекващ впоследствие. Разстила нотки на сладък карамел и опушен дъб.

Финал: Мимолетен, но нажежаващ с характер на сладост и опърлен дъб завършек.

Haig е една от най-старите дестилерии в света. Дестилерията е създадена от Джон Хейг през 1824 г. в Камерънбридж в Шотландия. Самият създател принадлежи на шотландска фамилия, известна с производството си на уиски още от 17 век.

От тогава до сега, марката преминава през много етапи от своето развитие, като производството на добро и подчертано шотландско уиски остава винаги постоянна цел. След предишн забавяне, марката отново набира популярност, както със своя Gold Label, така и с премиумни предложения в лицето на сериите Dimple и Pinch Blends, както и с Haig Club."

 

50,00 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
DIMPLE GOLDEN SELECTION/ ДЪМПЪЛ ГОЛДЪН СЕЛЕКШЪН 700 МЛ.
Подобни продукти