BG
BG EN

БАБИЧ СОВИНЬОН БЛАН ЧЕРЕН ЕТИКЕТ 750 МЛ.

" Вино основно за ресторанти и барове, произведено е за първи път през 2005. Совиньон Черен етикет е разработен, за да се съчетава с храна. Нашия купаж едновременно показва изразителните и свежи характеристики на гроздето, отгледано в Марлборо, и същевременно притежава голяма дълбочина и комплексност във вкуса.
Дегустационни бележки:
Букетът е примамливо съчетание от тропически аромати, маракуя, нотки на мускус и чимшир. Атаката във вкуса е сочна и жива, изпълнена с френско грозде, цариградско грозде, маракуя и намек за чушка. Фантастичен пример за Совиньон Блан Черен етикет, на който може да се насладите самостоятелно или в съчетание с храна. Отзиви: "Звучат фанфарите на костилковите плодове (жълти праскови и сливи мирабел), фона е допълнен от нюанс на стебло на домат. Всичко това се слива в нежен и щедър вкус. Перфектният совиньон за соаре на палубата” 4 звезди -Cuisine Magazine, декември 2008 "Сериозен стил със зрели тропически плодове. Въздържано, но хармонично с известно богатство” -Winestate Magazine, март 2009 "Разпространява се основно в заведения. Силно зеленикав цвят. Опушен, дрожден нос. Чисти аромати на свежо окосена трева и костилкови плодове с малко маракуя допълват минералния вкус. Средно тяло с приятен баланс.” -Wine NZ Magazine, лято 2008. Препоръчително съчетание с храна: Бихте могли да се насладите с различни ястия. Сервирайте с младо телешко, морски дарове (отлично със стриди) или с пилешко - средно пикантно къри корма с хрупкави попадум.
Винификация:
Незабавно след гроздобера гроздето бе смачкано и пресувано. За да бъдат запазени интензивните плодови аромати, ферментацията на по-голямата част от сока протече в съдове от неръждаема стомана при ниски температури. За да допринесе към тялото и комплексността на виното, малка част ферментира в стари дъбови барици. "
40,00 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
БАБИЧ СОВИНЬОН БЛАН ЧЕРЕН ЕТИКЕТ 750 МЛ.
Подобни продукти