БАБИЧ СОВИНЬОН БЛАН 750

 Силен аромат на зрели тропически плодове върху слой от лимонови аромати приветстват опитващия виното. Добрият баланс и текстура върху небцето експлоадира с плодов аромат и продължава в дълъг финал с аромат на коприва и лимони. Това е силно и все пак балансирано и освежаващо вино.

" Силно защитаваната философия на правене на вина на винарна Бабич е в основата на нашия подход за произвеждане на интересни вина. По същество, нашата визия за това да сме най-добрият производител на вина в Нова Зеландия означава, че нашият стил на правене на вино отразява отговорността ни да преследваме последователност и качество на продукцията. " Adam Hazeldine, главен енолог на избата

Совиньон Блан-а на Babich предлага силна комбинация от цариградско грозде, пипер и подобни на коприва аромати, които продължават в свеж, жив вкус на плодова свежест.

 След гроздобера гроздето е бързо смачкано и пресовано в резервоари от неръждаема стомана, където сокът ферментира при контролирана температура, за да се запазят интензивните многопластови аромати.

28,90 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
БАБИЧ СОВИНЬОН БЛАН 750
Подобни продукти