BG
BG EN

МАРБЪЛ ЛЕНД РЕД 750 МЛ.

Marble Land - земя на древните траки, дала жизнена среда на много поколения. Днес върху тези вулканични почви и мраморни скали, на 368м. надморска височина, са разположени уникалните лозя на фамилия Ямантиеви. Спецификата на тероара позволява бавно и постепенно зреене на гроздето, перфектен баланс и концентрация на натуралните танини, захари и аромати. Наградата от вложените умения са вина с подчертана индивидуалност и потенциал за стареене, достойни за изискани гурме празници.

25,50 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
МАРБЪЛ ЛЕНД РЕД 750 МЛ.
Подробно описание
Подробно описание

Бленд от Каберне Совиньон,Мерло и Сира с непрогледен, мастилен рубинено червен цвят. Пикантно - плодов нос с нотки на бял риган, амарето (горчив бадем с ликьор от вишна) в черен шоколад. Пищно, но същевременно фино и гъвкаво тяло с отлични зрели черни плодове, мокър мъх и подправки в дългия, елегантен и запомнящ се финал. Фино, гъвкаво, плътно и мощно тяло с добра структура, пълна хармония, отлични зрели червени плодове, мокър мъх и подправки.


Аромат:Атрактивен нос с опушени и пикантни нотки на дим ,дърво,мастило, сушени черни череши в ром, черен шоколад и ликорис.
 
Храна & вино:Сервира се със сини сливи,печени меса от дивеч , ястия от задушени червени меса и сурово-сушени колбаси
 
Отлежало:Френски дъбови бъчви – 12 месеца
 
Сортове:Бленд

Подобни продукти